100 g hvedemel (1 ½ dl)
3 dl piskefløde
2 æg
1 spsk flormelis
25 g smeltet smør el. margarine
Fyld: 2 mangofrugter
Jordbærsauce:
250 g frosne jordbær
2 spsk sukker
Flambering: ½ dl cognac
Pandekager: Alle ingredienserne piskes sammen, og bages til 8 pandekager.
Fyld: Mangoerne skæres igennem på langs, den store sten fjernes, og
skrællen skæres væk.
Frugtkødet skæres i strimler.
Pandekagerne rulles om mangokødet og lægges i et ovnfast fad.
Sauce: Jordbærrene optøs og pureres i blender eller foodprocessor med sukkeret.
Lige inden serveringen stilles fadet med pandekager i ovnen 5-7 minutter ved 225ºC.
Fadet tages ud, cognac hældes over og antændes.
Herefter overhældes pandekagerne med jordbærsauce og serveres.