Logo

Flûtes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g Gær
2 dl Vand
1 tsk Salt
300 g Hvedemel
Sammenpisket æg

Gæren røres ud i det lunkne vand.
Hvedemel og salt tilsættes.
Dejen æltes godt og stilles til hævning i ca 30 minutter.

Derefter æltes dejen igennem og formes til 2 flûte, der efterhæver på en smurt plade eller bagepapir i 15 minutter.
Rids flûtene og pensl dem med æg og bag dem i ovnen.
Bages ved 230° i 15 minutter

Tips: hvis du pensler dine flûtes 2 gange under bagningen, gør du skorpen ekstra sprød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her