200 g mørk blokchokolade
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
100 g smør eller margarine
2 ½ dl sukker
2 hele æg
2 æggehvider
2 dl kvark
farvet krymmel
Sæt ovnen på 200°.
Riv halvdelen af chokoladen og hak resten groft.
Bland hvedemel, bagepulver og natron godt.
Pisk fedtstof og sukker med mixeren til det er meget luftigt.
Tilsæt æg og æggehvider et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
Pisk melblandingen i ved lav hastighed lidt ad gangen og pisk så kvarken i. Vend den revne og halvdelen af den hakkede chokolade i.
Fordel dejen i en muffinform.
Fyld hvert hul ⅔ op.
Drys resten af den hakkede chokolade over.
Bag i ovnen i ca. 15 min.
Stil formen på en rist og lad den svale let.
Drys gerne lidt farvet krymmel over inden serveringen.