Logo

Erna Rasmussens fedtebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gr. hvedemel
250 gr. sukker
350 gr. bagemargarine/smør
1 æg
3-4 spsk kakao
½ tsk hjortetakssalt
3 dl flormelis
lidt vand
 
Røres grundigt sammen og formes i pølser, ca 4-5 cm tykke.
Drysses med hvedemel og rulles ud til ca. 4 mm. tykkelse og 10 cm. bredde.
Skæres til et langt rektangulært stykke.
Bages 10-12 min ved 200ºC
Pensles umiddelbart efter bagning med tyktflydende glasur.
Deles en gang på langs og skæres derefter i trekanter.
Lad dem ligge under et klæde til næste dag.
Tips: Mængden af sukker må under ingen omstændigheder overskrides, men man kan tilføje lidt ekstra kakao efter smag.. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her