250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1-2 tsk vaniljesukker
50-70 g hakkede valnødder
Rå hindbær jordbær eller brombær
Ca. ¼ l piskefløde
Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt hvedemel, bagepulver og vanilje. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder.
Bag i 7-8 min. Ved 225-250ºC. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun.
Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold.
Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.
Servering:
Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag.