Logo

De sunde boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
4 dl lunkent vand
1 æg
2 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk vegetabilsk olie
250 g grahamsmel
ca. 350 g hvedmel
1 dl korn (3 el. 5 korn)
1 reven gulerod el. lidt revent sqaush
 
Gæren røres i lunkent vand, tilsæt sukker og salt, æg, olie og rør godt.
Hæver i 45 min.
Dejen, som klister, formes til boller, brug evt. ske.

Efterhæver i ca. 30 min.
Pensels med æg og drysses med lidt grahamsmel.
Bages i ca. 30 min. ved 210°C.
Bank på nogle boller inden du tager dem ud - de skal lyde hule.
Velegnet med smør eller som sandwichboller.
 

Tips: Frys dem og tag ud efterhånden som du skal bruge dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her