Dej:
20 g gær
4 spsk mælk
40 g margarine
1 spsk sukker
¼ tsk salt
1 æg
3-4 dl hvedemel
Fyld:
30 g margarine (helst plantemargarine)
3 spsk sukker eller farin
2 tsk kanel
Rør gæren ud i mælken.
Tilsæt smeltet margarine, sukker, salt og æg.
Rør hvedemelet i lidt efter lidt, og ælt dejen godt igennem.
Lad dejen hæve, mens du røre fyldet sammen med en håndmixer.
Rul dejen ud til en firkant på ca. 20x30 cm. og smør fyldet på.
Rul dejen sammen fra den samlle ende og skær rullen i ensartede skiver.
Stil hver af skiverne på pladen med den yderste ende af dejen bøjet ind
under kagen.
Tryk sneglene flade og lad dem hæve tildækket i ca. 15 minutter.
Bag sneglen i 12 min. ved 225ºC.
Afkøl dem på en bagerist og pynt evt. med glasur.