Logo

Chokoladespecier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g flormelis
350 g hvedemel
250 g margarine
1 æg
150 g mørk chokolade
 
Flormelis, hvedemel, margarine og æg blandes sammen til en dej.
Derefter hakkes chokoladen i små stykker og blandes i.
Skal først blandes i den færdige dej, ellers kan man ikke få den til at
hænge sammen.
Dejen rulles ud i to lige store pølser og lægges på bagepapir i køleskabet
i ca. 1 time.
Pølserne tages ud og skæres i tynde skiver, og bages til de er lysebrune
ved 250ºC  i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her