Logo

Brunsviger som bageren laver den

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
50 g sukker
½ tsk salt
50 g blødt smør
50 g gær
3 dl lunet mælk
 
Fyld:
150 g blødt smør
300 g farin
½ brev kagecreme
2 dl mælk
 
Lun mælken og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, sukker og hvedemel og ælt dejen godt igennem på køkkenmaskine.
Dejen skal være godt klistret. drys lidt hvedemel over og stil til hævning ½
time.
Lav kagecremen som anvist på pakken.
Rør det bløde smør sammen med farinen og vend kagecremen heri.
Rul dejen ud og læg den i en bradepande.
Hæld fyldet ud over kagen og bag den ved 175ºC i cirka 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (16 stemmer)
Siden er blevet set 7.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
13326-07-2011 16:30:50 Lotte Vold
Det her er simpelthen verdens bedste opskrift på Brunsviger ;-) jeg har lavet den et par gange nu og den bliver lige god hver gang. Og det der bliver tilbage, luner jeg lige lidt i microovnen og den er næsten lige så god som nybagt ;-)

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her