Logo

Brunsviger på 1/2 time

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
½ liter lunkent vand
100 g gær
100 g sukker
800 g hvedemel
100 g smeltet afkølet margarine
 
Sukkermasse:
150 g margarine
500 g mørk farin
2 spsk lys eller mørk sirup
½ spsk mælk
1 tsk kanel
 
Dej:
Rør gæren ud i vandet - tilsæt sukker, hvedemel og smeltet margarine.
Æltes let til alt er samlet og fordeles jævnt i en stor bradepande.
Tryk dybe huller i dejen (til sukkermassen) Dejen er ret blød!
Sukkermasse:
Margarinen smeltes i en gryde og røres sammen med farin, sirup, mælk og kanel.
Den varme sukkermasse fordeles jævnt over dejen.
Sættes i en kold ovn - tænd på 200°C og bag i 20 minutter.
Hæver meget, så husk en STOR bradepande…

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her