150 g smør
3 mellemstore æg
1 tsk vanilje
100 g hvedemel, sigtet
1 tsk bagepulver
12 dadler, hakkede
25 g mandler, hakkede
40 g valnødder, hakkede
1 spsk honning
En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret kommes i en glasskål og smeltes i ovnen 45 sekunder ved 100%.
Pisk æg og sukker sammen i en stor skål, tilsæt det smeltede smør, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, dadler og valnødder.
Bland alt godt sammen og hæld dejen i formen.
Sæt kagen i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Drej formen 1 gang under bagningen.
Lad kagen hvile 5 minutter og vend den ud på et fad.
Når kagen er kold, smeltes honningen i 45 sekunder ved 100% og hældes over kagen.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%