Logo

Brunsviger 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g hvedemel
250 g smør
125 g sukker
60 g gær
4,8 dl mælk
2 æggeblommer
kardemomme

Pynt:
smeltet smør
hakkede mandler
sukat
sukker
æg

Mælken lunes, de øvrige ingredienser kommes i, og dejen æltes.

Hæver godt.

Rulles ud og formes til en rund kage, som lægges på pladen med en snoning af dejen udenom.

Snoningen gives nogle klip med en saks.

Snoningen pensles med æg, stykket i midten dryppes med smeltet smør og bestrøs med hakkede mandler, sukat og sukker.

Bages ca. ½ time ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her