Logo

Brun lagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde:
100 g margarine
125 g sukker
½ tsk kanel
50 g kakao
2 æggeblommer (L)
250 g hvedemel
1 ½ tsk hjortetaksalt
2 dl mælk
2 æggehvider (L)
 
Smørcreme:
250 g smør
200 g plantemargarine
3 dl flormelis.
 
Æggecreme:
5 dl mælk
1 stang vanilje
3 æg (XL)
6 spsk sukker
lidt hvedemel
Fin mørk chokolade 70% (ikke knapper) til overtræk.
 
Ingredienserne til bundene blandes som almindelig lagkage (hvider
stiftpiskes og vendes i til sidst).
Bages ved 225ºC i 3 bunde ca. 7 min.
Æggecremen koges/afkøles og smørcremen røres sammen.
Derefter blandes den kolde æggecreme SKEFULDE-VIS (for ikke at
skille) i smørcremen.
Lægges sammen som lagkage med de bagte bunde og overtrækkes med den smeltede chokolade.
 
Tips: En gammel familieopskrift der stadig vækker jubel. Kan pyntes på
utallige måder med enten halve smuttede mandler rundt hele kanten eller
med anden pynt der passer til lejligheden som fx. barnedåb.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her