Logo

Boller Glutenfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på lækre glutefri boller. De er blandt andet lavet på majsmel og hørfrø. De er lette at lave, og smager dejligt som snack, til eftermiddagskaffen eller som fødselsdag.


2 dl vand
75 g margarine
25 g gær
100 g boghvedegryn
100 g majsmel
200 g pre-mix
50 g hørfrø
1 tsk salt

æg til pensling

*



Hæver ½ time og æltes igennem.

Formes med skeer og lægges på pladen eller kommes i en bolleform.

Hæver ½ time.

Pensles med æg.

Bages ved 200°C i 10-15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her