1 pakke kagemix til sandkager
3 dl vaniljecreme
½ dl jordbærsaft
1 ½ dl vand
3 blade husblas
225 g optøede frosne blåbær
2 dl piskefløde
*
Bag sandkagen i en springform efter anvisningen på pakken eller ved 175°C i ca. 35 minutter.
Vend kagen ud, lad den køle og vask formen.
Del kagen i to bunde og læg vaniljecreme imellem.
Hæld saft og vand i en kasserolle.
Kom husblasen i koldt vand i 5 minutter, kram den og læg den i saften.
Varm den til husblasen smelter.
Hæld halvdelen af husblasblandingen i springformen.
Stil den koldt til den er stiv.
Læg blåbærrene på den stivnede gele, hæld resten af geleblandingen
over, er geleen begyndt at stivne, så varm den forsigtig.
Stil formen koldt igen.
Læg den fyldte kage i formen og tryk den let ned.
Dyp hurtigt formen i varmt vand og tag kagen ud.
Stil den koldt i mindst 3 timer.
Pisk fløden til skum og server den til kagen eller sprøjt den på kanten.