Dej:
150 g smør
3 æg
2 dl sukker
2 ½ dl hvedemel
smør og rasp til formen
Fyld:
1 pose vaniljecreme
½-1 dl piskefløde
Glasur:
½-1 dl flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 pose hakket syltet appelsinskal
Smelt fedtstof og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland hvedemel og smeltet fedtstof i.
Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved
175°C på midterste rille i ca 35 min.
Vend kagen ud og lad den afkøle.
Lav vanilje-cremen efter anvisningen på pakken.
Pisk fløden og bland den i vaniljecremen.
Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur.
Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene.
Læg den anden over og dæk kagen med glasur.
Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.