Logo

Ambrosiuskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør
125 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
reven skal af 1 appelsin
rasp til formen
Glasur:
100 g flormelis
2 spsk appelsinsaft

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt.
Rør æggene i ét af gangen og rør godt mellem hvert.
Bland hvedemel med bagepulver og sigt det i dejen.
Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170°C i ca 45 min.
Lad kagen afkøle i formen før den tages ud og afkøles på rist.
Til glasuren røres flormelis med appelsinsaft, til det er glat.
Bred glasuren over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.758 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her