Logo

Abrikos-citronkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 En dejlig og frisk kage, som passer til ethvert kaffebord.

 

1 dåse abrikoser 420 g
175 g smør
175 g sukker
2 æg
reven skal af 1 citron
3 spsk citronsaft
4 spsk sukkerlage fra abrikoserne
250 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
Glasur:
flormelis
citronsaft
Endvidre:
citronskal
*
Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker.

Rør fedtstof og sukker godt sammen.

Rør æggene i et ad gangen.

Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med hvedemel, vaniljesukker og bagepulver.

Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175ºC.

Rør glasur af flormelis og citronsaft.

Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.727 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her