Logo

Æbletærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 750 g æbler, skåret i tynde både,
tilsættes en stor spiseskefuld sirup,
et par knivspidser reven muskatnød og
1 spiseskefuld kanel.
Lægges i et smurt, ovnfast fad.
2 dl mælk blandes med
100 g smeltet smør.
200 g sigtet hvedemel blandes med
1 teskefuld tvekulsurt natron,
et drys salt og
125 g rørsukker.
Derefter blandes mælkeblandingen i, og det hældes over æblerne.
Bages i ca. 40 minutter, til tærten er gylden.
Serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her