Logo

Æbletærte 10

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 madæbler
50 g smør
50 g sukker
50 g hvedemel
 
Hvedemel, smør og sukker æltes sammen og stilles i køleskabet til æblerne er ordnet, da dejen ikke må være for lun.
Æblerne skrældes (kan undlades hvis de er skyllet godt) og kernehuset fjernes, de skæres i både.
Æblerne lægges i et fad, der er smurt med smør og de dækkes af den kølige dej, Der kan evt kommes hakkede mandler i.
Æbletærten skal bages på 200°C, til den er gyldenbrun på toppen, ca 20 minutter.
Den kan serveres med kold flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her