Logo

Æblekage med hasselnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g æbler, skåret i tern
200 g sukker
150 g brun farin
4 æg
175 g hvedemel
100 g finthakkede hasselnødder
175 g smør
4 tsk bagepulver
1 tsk kanel
¼ tsk kardemomme
¼ tsk nelliker
¼ tsk ingefær
Vanille efter lyst

Smør, sukker og farin, røres grundigt igennem. Rør hasselnødderne i. Sigt hvedemel, krydderier og bagepulver sammen. Kom æggene i blandingen et ad gangen og skiftevis med melblandingen. Vend æbleternene i blandingen og hæld dejen i et smurt og sukker eller rasp drysset ovnfast fad. Bag ved 190ºC i ca. 50 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her