Logo

Æblekage med cornflakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Virkelig skøn og sprød

4 mellemstore skrællede æbler i småstykker
1 ½ dl sukker
1 tsk kanel
1 ½ dl hvedemel
½ tsk salt
1 ½ dl cornflakes
55 g blødt smør eller margarine

Læg æblestykkerne i en godt smurt form. Bland det halve af sukkeret med kanel og strø det over æblerne. Bland hvedemel, salt og resten af sukkeret og kom de knuste cornflakes i. Rør smørret i blandingen til den får et grynet udseende. Spred det ud over æblerne. Bages ved 200ºC i ca. 30 minutter.

Serveres lun med cremefraiche.






Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (11 stemmer)
Siden er blevet set 6.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her