Logo

Thai omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æg
2 spsk piskefløde eller vand
1 tsk fiskesauce
½ tsk Sambal Oelek
1 tsk korianderblade, hakkede
2-3 spsk olie til stegning

Ægget piskes med fløde eller vand.
Fiskesauce, Sambal Oelek og korianderblade tilsættes.
Olien opvarmes på en lille pande, og æggemassen hældes på.
Steges som en pandekage ved høj varme på begge sider.
Server straks med frisk salat eller andet grønt som pynt.

Tips: Omeletten kan også anvendes som tilbehør til bl. a. stegte ris og nudler. Den rulles sammen og strimles.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her