Logo

Tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

175 g udstenede, sorte oliven
3 ansjosfileter
100 g kapers
2 spsk olivenolie
1-2 citronsaft
friskkværnet peber
Til servering: Hakket persille og ristede brødskriver

Hak eller blend oliven, ansjosfileter og kapers til en pasta, tilsæt olien dråbevis og lidt ad gangen. Rør citronsaft i. Krydr med kværnet peber. Smør pastaen på en ristede brødskiver og drys finthakket persile på.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her