Logo

Tandoori-ris med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tandoori-ris med æg

250 g lang kornede ris

4 æg

2 spsk tandoori-krydderi­blanding

6 spsk vegetabilsk olie

400 g sojaspirer

4 spsk fiskesauce

 

Kog de langkornede ris efter anvisningen på pakken, og sæt dem til side.

Pisk æggene, og bland dem med 1 spsk tandoori-krydderi­blanding.

Varm olien op i wokken, lad sojaspirerne falde sammen heri, og tag dem op.

Skru op for varmen, kom æggene i, og lad dem stivne til røræg.

Til­sæt så den kogte ris, drys resten af tandoori-krydderiblandingen over, og krydr med fiskesauce. Kom til sidst sojaspirerne i, og vend det hele godt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her