Logo

Tanzaniansk spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
Thorvald Pedersen efter Eva Pandaeli-Sarakikyas bog:"Tanzania Cookbook" Dar et Salaam 1978.

500 g spinat
2 milde, røde chilipebere
2 løg
50 g olivenolie (eller ghee = klaret smør)
salt og peber

Spinaten renses og store ribber fjernes. Blancheres i 2-3 minutter (til den er faldet helt sammen). Kastes straks i en balje med koldt vand (for farvens skyld). Når helt afkølet tages spinaten op med en hulske, hakkes groft og presses fri for væde.
Løgene hakkes og koger i olien uden af tage farve. Chilien flækkes og kernerne kasseres. Skæres i ikke alt for små stykker. Lige før serveringen blandes chilien i løgene og får et opkog. Spinaten følger efter og det hele varmes op til det koger. Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her