Logo

Syltede grønne tomater, gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Syltede grønne tomater, gammeldags 


Gammeldags sursøde syltede grønne tomater er en næsten glemt ting. De smager dejligt til alt hvad du ville spise asier til, og de holder sig fint et køligt sted

 

# Ingredienser

1 kg små grønne tomater (se Tips)
2 tsk konserveringsvæske (fx Atamon)
 
Lage:
¼ l vand
2 dl eddike
300 g sukker
1 lille knold ingefær
10 nelliker
3 stænger kanel
1 tsk salt
 
* Tilberedning

Kog alle ingredienser til lagen op og lad småsimre i 10 min.
Tilsæt tomater og lad simre i yderligere 10 min.
Fordel tomaterne på Atamon-skyllede glas, hæld lagen over og 

lad trække mindst 3 måneder før brug.

 

Tips: Kan du ikke finde små grønne tomater, men store? -

så skær dem i små trekanter, både eller skiver.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her