1 ds ananas
1 stk peberfrugter
1-2 stk løg
4 stk springløg
1-2 stk gulerødder
2 stk tomater
2 stk hvidløg
1 ds tomatpure
2 dl ketchup
5 spsk eddike
1 dl sukker
5 spsk fiske sauce nambla
tsk peber
tsk salt
6 spsk olie
Top og bund skæres af peberfrugterne, og de deles på langs i 10-15 stykker.
Løg skæres i skiver.
Tomater deles på midten, og hver halvdel skæres i 4 stykker.
Gulerødder skæres i stykker, der er 3-4 cm. lange og flækkes på langs 2 gange.
Springløg skæres i stykker, der er ca. 4 cm lange.
Ananas ringe deles i 4 stykker.
Olien varmes, i dyb stegepande eller wok, og hvidløget svitses.
Tomatpure, ketchup, eddike sukker, fiske sauce, peber og salt kommes i panden og røres rundt i ca. 2 min.
Alle grønsagerne, kommes på panden og røres forsigtigt rundt i ca. 4 minutter.
Det er vigtigt, at grønsagerne ikke steger for meget, de skal være sprøde.