Du er her:
Forside
> Stuvede grønsager - i trykkoger
Stuvede grønsager - i trykkoger
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
Klik her for at sende et billede
Kogetid i trykkoger:
10 min. for hvidkål
4 min. for spidskål
2 min. for blomkål
3 min. for jordskokker
# Ingredienser
1 kg grønsager, fx snittet hvidkål, spidskål delt i kvarter, blomkål delt i buketter eller jordskokker delt i mindre stykker
2 tsk salt pr. l vand
Stuvning:
40 g smør eller margarine
5 spsk hvedemel
3 dl af grønsagsvandet
3 dl mælk
salt, hvidt peber
evt. reven muskat
* Tilberedning
Kom grønsagen i trykgryden og tilsæt vand og salt.
Læg låg på og bring gryden på tryk.
Kog grønsagen i det antal minutter som er angivet ovenfor.
Bring hurtigt gryden af tryk og tag grønsagerne op.
Mål grønsagsvandet.
Smelt smørret og rør det sammen med melet.
Spæd med væden og lad stuvningen koge få minutter.
Smag til med salt, peber og evt. reven muskat.
Kom grønsagerne i et halvdybt fad og hæld stuvningen over.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Feedback
Forrige: Stuvede grønne asparges
Næste: Stuvede grønærter
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Indisk grønsagsris
• Spidskål bagt i gløder
• Grønsagstærte
• Rabarberconsommé
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
else rasmussen
Jeg kan ikke finde friske figner...hvad kan jeg gøre i stedet?
Maibritt Mikkelsen
Det er noteret! Til trods for jeg måtte låne mig til en røgovn, var det hele besværdet værd! Top vudering her fra!
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Stram udlændingepolitik
Nå vores klimamål
CO2-afgift på køer
Oprensning af søer og åer
Færre afgifter
Færre offentlig ansatte papirnussere
Mindre bureaukrati
Mindre snak, mere handling
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...