Tilbehør
# Ingredienser
600 g skrællede kartofler (helst lidt store og faste)
10 fed pillede hvidløg
8-10 spsk olie
1 kvist frisk rosmarin - eller ca. ½ tsk tørret
salt og friskkværnet sort peber
* Tilberedning
Skær kartoflerne i terninger på 1,5 x 1,5 cm.
Pil hvidløgene.
Varm olien op på en pande og kom kartoflerne på.
Steg dem ved god varme i ca 20-24 minutter i alt.
Panden må ikke være for hed - så bliver kartoflerne sorte.
Efter ca 10 min kommes hvidløgene på og steger med resten af tiden.
2 minutter før kartoflerne er stegt færdig, kommes rosmarin på (du kan hakke den friske rosmarin eller komme den på hel).
Vend hyppigt kartofler og steg dem til de er brune på alle sider, smag så til med salt og peber.
Det er min erfaring at der skal forholdsvis meget salt til.
Server til italiensk mad.