Logo

Spinat- og champignonsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk spinat
125 g champignon
2 hårdkogte æg
1 lille bdt radiser

Marinade:
2 spsk olie
1 ½ spsk citronsaft
1 lille løg (hakket)
½ tsk sennep
1 fed knust hvidløg

Spinat, der anvendes til salat, skal helst være friskplukket for at være sprød.
Spinaten plukkes i småbidder.
Champignon renses og skives.
De hårdkogte æg skæres i både og radiserne skives.
Alt blandes i salatskålen og marinaden kommes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her