Logo

Spinat med yoghurtcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette tilbehør er meget Skipper Skræk sundt og må kun serveres til gode mennesker der har fortjent det ...

1 løg

olie

450 g frossen hel spinat

4 dl Thise yoghurt 10%

1 fed hvidløg

salt og peber

*

Hak løget fint og svits det i olie i en gryde.

Tilsæt spinaten og svits indtil den er optøet og gennemvarmet.

Lad blandingen blive kold.

Vend spinaten med yoghurt, revet hvidløg og en hel del salt og peber.

 

Dette tilbehør er meget "Skipper Skræk" sundt og må kun serveres til gode mennesker der har fortjent det ...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her