Logo

Ratatouille-timbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g af hver: jordskokker, skorzonerrod, knoldselleri, pastinak, persillerod
100 g rødløg, hakket
100 g majs
100 g smør
200 g brødkrumme
2 kvist etimian
½ dl hvidvinseddike
2 ½ dl hvidvin
4 æggeblommer

Alle rodfrugterne skæres i tern og sauteres kort i smør sammen med rødløg.
Lidt vand tilsættes samt timian og majs, og det simrer i 7-8 min.
Eddike og hvidvin tilsættes og det koges ind til det halve.
Timian fjernes, revet brødkrumme tilsættes.
Tages af blusset og de fire æggeblommer røres i.
Blandingen smages til og fordeles i 6 smurte portionsforme (kokotter).
Bages i ovnen ved 150º i 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her