Logo

Ratatuille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hak hvidløg. Skær løg i både og courgetter og aubergine i skiver. Svits det i god olivenolie i en tykbundet gryde i 3-4 min.
En bakke solmodne tomater skoldes i kogende vand i et minut. Skylles derefter i koldt vand, således at skallen er lige til at pille af, som hud efter solskoldning. Hak tomaterne groft. Kom dem i gryden. Tilsæt salt, peber, laurbærblad og en stor kvist timian. Lad det hele simre ½ times tid under omrøring.
I en rigtig ratatuille skal der også røde og gule peberfrugter i, som kommes ved sammen med tomaterne. En kvist rosmarin er heller ikke af vejen. Og man kan med sindsro give ratatuillen mere fylde med en teskefuld sukker.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her