Logo

Ravigotte sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk citronsaft
3 dl olie
salt, peber
 
200 g mayonnaise
1 spsk hakket skalotteløg
1 spsk hakket kapers
1 spsk hakket persille, estragon og kørvel
friskkværnet sort peber
flødeskum af 1 dl piskefløde
 
Mayonnaise: Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik.
Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed.
Smag til med salt og peber.
Smag mayonnaisen til med løg, kapers og persille m.m.
Tilsæt krydderier, smag til og vend flødeskummet i.
Serveres til stegt og friteret fisk samt skaldyr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (14 stemmer)
Siden er blevet set 15.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her