Logo

Spidskålsalat med majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ spidskål
1 glaskål
500 g majroer
8 stilke bredbladet persille

Dressing:
2 spsk olivenolie
saften af ½ citron
1 spsk akaciehonning

Snit spidskålen fint.
Skær de lange blade af glaskålen.
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del.
Halver glaskål og majroer på langs og snit dem i papirtynde skiver.
Pluk bladene af den bredbladet persille, og bland alle grønsagerne.
Ryst dressingen sammen og vend den i.
Anret salaten på et fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her