Logo

Spidskål med hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spidskål med hvidløgssmør

1 spidskål i grove stykker (ca. 800 g)
1 lille fennikel i tynde både (ca. 75 g)
4 nye gulerødder i grove stykker (ca. 150 g)
20 g smør

3 fed fintsnittet hvidløg
1 bundt finthakket persille eller klippet dild


Kom grønsagerne i en stor gryde med lidt vand.

Drys med salt og sæt fuld varme under og læg tætsluttende låg på.

Grønsagerne skal dampes knapt møre.

Smelt imens smørret for svag varme i en lille gryde med hvidløget.

Vend hvidløgssmør og persille eller dild med grønsagerne og server straks med nye kartofler og fisk, kylling, lam eller svinekød, evt. fra grillen.


Grønsager pr person: ca. 250 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her