Logo

Sennepshonning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor spsk sennepspulver
2 spsk sennepsfrø (blødt ud i vand)
2 spsk tør sherry
1 dl honning
salt
peber

Sennepsfrø, sennepspulver, sherry og honning piskes sammen og stilles til side i 4 timer. Derefter tages det frem og smages til med honning, salt og peber.
Servér sennepshonningen som dressing/dip til de stegte grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her