Logo

Thailandsk agurkesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 agurk
2 dl vand
4 spsk sukker
2 spsk hvidvinseddike eller alm. eddike
½ frisk rød chili

Flæk agurken på langs og skær ud i ca. 2 mm. tynde skiver.
Skær chilien ud i tynde skiver.
Kog vandet og hæld op i en skål. Tilsæt vineddike og sukker.
Tilsæt agurk og chili. Dæk til og stil køligt i et par timer inden servering.
Serveres som tilbehør til thailandske retter - fx. Satay.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her