Logo

Senneps-kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg kartofler (gerne aspargeskartofler eller anden fast sort)
2 poser gravlaks-sennepssauce
2 dl cremefraiche 18%

Vask kartoflerne og kog dem med skræl på.
Pil dem, men de er lune, og skær dem i mellemstore terninger eller skiver, når de er helt kolde.
Drys med salt og rigeligt peber.
Rør sennepssauce og cremefraiche sammen i en stor skål og balnd
forsigtigt de udskårne kartofler i. Pynt med dildkviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her