Logo

Sellerisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør eller margarine
3 spsk hvedemel
6 dl bouillon eller kogevand fra kødboller
½ tsk revet muskatnød
400 g selleri
200 g porre
Tilbehør:
Kartofler

Smelt smørret eller margarinen, og rør melet i.
Svits opbagningen i ca. 1 min.
Tilsæt kogevandet lidt ad gangen, og pisk saucen igennem.
Smag til med salt, peber og muskat.
Skræl sellerien, og skær den i små terninger.
Flæk og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver.
Læg selleristykker og porrer i saucen, og kog dem møre, ca. 5 min.
Læg bollerne i, og varm retten igennem.
Serveres til kartofler og kødboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her