Logo

Sauce verdurette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 cl tør hvidvin
25 cl kødbouillon
1 spsk olivenolie
10 cl cremefraiche
2 hvidløgsfed
2 purløg
1 skalotteløg
persille, estragon, kørvel
salt, peber
 
Kom vin, bouillon og olie i en gryde og lad det koge indtil blandingen er
reduceret til det halve, ca. 20 min.
Dæmp varmen og tilsæt hakket hvidløg, purløg, skalotteløg, persille,
estragon og kørvel.
Krydr med salt og peber.
Når saucen igen når kogepunktet tilsættes creme fraichen.
God til kød, fisk, krebsdyr og grillede bløddyr.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her