300 g fillodej
225 g finthakket stegt lam eller kylling
225 g letkogte blandede grønsager i tern
1 finthakket løg
2 fed presset hvidløg
½ tsk gurkemeje
2 finthakkede friske, grønne chili uden kerner
1 tsk frisk revet ingefær
1 tsk garam masala
4 finthakkede forårsløg
1 spsk friske, hakkede korianderblade
olie
citron- eller limesaft
salt
Varm olien på panden, og svits løgene til de er bløde.
Derefter tilsættes kød og grønsager under omrøring.
Tilsæt hvidløg, gurkemeje, chili og ingefær, smag til med salt.
Kog ved svag varme, til det er kogt sammen.
Tilsær garam masala, forårsløg og korianderblade.
Tilsæt lidt citron- eller limesaft.
Rør rundt og sluk derefter for varmen.
Skær dejen ud i striber på ca 25x9 cm.
En spsk af fyldet lægges på midten og de foldes i en trekant.
Luk kanterne med lidt vand.
Læg samosaerne på en smurt bageplade og bag dem i ca. 8 min. på hver
side.