Logo

Salat med gedeost og ristet pebersalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 peberfrugter
6 spsk olivenolie
2 tomater
1 rødløg
1 fed hvidløg
150 g gedeost
1 tsk tørret rosmarin
125 g salat fx. feldsalat
30 g pinjekerner
balsamicoeddike
Tilbehør: brød

Halver peberfrugterne, fjern frøstole og pensl dem med lidt olie.
Rist peberfrugterne i ovnen ved 200ºC i 15-20 min., vend dem med jævne mellemrum. Lad dem afkøle.
Kom tomaterne i kogende vand til skindet løsner sig.
Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm resten af olien i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits i ca. 2 min.
Tilsæt tomaterne og svits yderligere i 2 min.
Skær de ristede peberfrugter i strimler og tilsæt dem.
Rør forsigtigt rundt og afkøl salsaen.
Skær gedeosten i skiver og drys med rosmarin.
Skyl salaten og fordel den på 4 tallerkener sammen med gedeosten.
Fordel salsaen over salaten, dryp med balsamicoeddike og drys med pinjekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her