2 peberfrugter
6 spsk olivenolie
2 tomater
1 rødløg
1 fed hvidløg
150 g gedeost
1 tsk tørret rosmarin
125 g salat fx. feldsalat
30 g pinjekerner
balsamicoeddike
Tilbehør: brød
Halver peberfrugterne, fjern frøstole og pensl dem med lidt olie.
Rist peberfrugterne i ovnen ved 200ºC i 15-20 min., vend dem med jævne mellemrum. Lad dem afkøle.
Kom tomaterne i kogende vand til skindet løsner sig.
Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker.
Hak løg og hvidløg fint.
Varm resten af olien i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits i ca. 2 min.
Tilsæt tomaterne og svits yderligere i 2 min.
Skær de ristede peberfrugter i strimler og tilsæt dem.
Rør forsigtigt rundt og afkøl salsaen.
Skær gedeosten i skiver og drys med rosmarin.
Skyl salaten og fordel den på 4 tallerkener sammen med gedeosten.
Fordel salsaen over salaten, dryp med balsamicoeddike og drys med pinjekerner.