Logo

Salat med brøndkarse og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 bundter brøndkarse
2 appelsiner
1 fennikel
25 g valnødder
2 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike
½ tsk salt
½ tsk peber

Appelsinerne pilles og deles.
Bladene klippes af brøndkarsen.
Fennikel renses, stokken skæres ud med et skråt snit og knolden skæres i meget tynde skiver.
Grønsagerne arrangeres i en skål med appelsin og nødder.
Olivenolie, eddike og krydderier rystes til en dressing og hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her