Insalata di baccalå, con arancio e radicchio
400 g klipfisk, udvandet i et døgn
saft og skal af 1 økologisk appelsin
saft og skal af 1 økologisk citron
frisk rosmarin
400 g radicchiosalat (rød salat) ½ dl olivenolie
50 g sorte gode oliven
sort peber
Pil benene ud af klipfisken og skær den i tynde skiver som laks. Riv skallen af appelsinen og citronen og pres saften af dem. Tag nålene af rosmarinen og hak den fint med appelsin og citronskallen. Læg stykkerne af klipfisken i et dybt fad og drys med rosmarin og appelsinskaller imellem hvert lag og hæld saften over. Lad fisken marinerer i flere timer, gerne fra morgen til aften. Tag fisken op af marinaden og læg den til side.
Skyl og tør radicchiosalaten og snit den fint. Vend den i olivenolie, læg den i et lag på et fad og læg fisken over. Pynt med sorte oliven og sort peber.