Logo

Rosenkålstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Dej:
140 g hvedemel
30 g boghvedegryn
30 g smør
1 dl vand

Fyld:
14 rosenkål
1 æg
1 ½ dl mælk
200 g hytteost
1 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk muskatnød

Smuldr smørret ud i hvedemel og boghvedegryn og saml dejen med vandet. Tryk dejen ud i en smurt tærteform og forbag bunden 10 min. ved 200°.
Rens rosenkålene og kog dem i letsaltet vand 10 min. Halver dem og fordel dem på den forbagte tærtebund. Pisk æg, mælk, hytteost, salt, peber og muskatnød sammen. Hæld blandingen over rosenkålene og bag tærten yderligere 35 min. ved 200°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her