Logo

Rosenkålssalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkålssalat med æg

 

Rå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes ganske fint. Vendt med en sennepsdressing og serveret med æg udgør de en fin lille forret eller frokostret. Udlad evt. æggene og server salaten som tilbehør til en varm ret.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1-2 æg

250 g friske rosenkål

 

Dressing:

1 skalotteløg

1 lille fed hvidløg

1 tsk dijonsennep

1 spsk sherryvineddike

1-2 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør: brød eller brød croutoner

*

 

Kog æggene smilende (8 min.) eller hårdkogte (10 min.).

 

Rens rosenkålene og del dem i blade snit det inderste fint.

 

Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint.

Rør det sammen med sennep, vineddike og olie.

Smag til med salt og peber og vend rosenkålen i.

Anret på to tallerkener.

 

Pil æggene, del dem i både og læg dem på salaten.

Server med brød eller brødcroutoner.

 

Rosenkålssalat med æg


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her