Rå rosenkål er
delikate, når de deles i blade eller snittes ganske fint. Vendt med en
sennepsdressing og serveret med æg udgør de en fin lille forret eller
frokostret. Udlad evt. æggene og server salaten som tilbehør til en varm ret.
Arbejdstid: 15 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
1-2 æg
250 g friske
rosenkål
Dressing:
1 skalotteløg
1 lille fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
1 spsk
sherryvineddike
1-2 spsk olie
salt og peber
Tilbehør: brød eller
brød croutoner
*
Kog æggene smilende
(8 min.) eller hårdkogte (10 min.).
Rens rosenkålene og
del dem i blade snit det inderste fint.
Pil skalotteløg og
hvidløg og hak dem fint.
Rør det sammen med
sennep, vineddike og olie.
Smag til med salt og
peber og vend rosenkålen i.
Anret på to tallerkener.
Pil æggene, del dem
i både og læg dem på salaten.
Server med brød
eller brødcroutoner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin