Logo

Rosenkålssalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rosenkål
1 dl rosiner
1 dl æblemos
1 tsk fintreven peberrod
saft fra ½ citron

Rens rosenkålen og skær dem i tynde skiver.
Bland rosinerne med rosenkål.
Æblemosen smages til med citron og peberrod og vendes i salaten.
Rosenkålssalaten kan også blandes med grønærter og dressingen kan tilsættes appelsinsaft og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her