Logo

Rosenkålsalat med pinjekerner og druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg rosenkål
200 g pinjekerner
½ kg blå druer
 
Rosenkålen renses og skæres i mindre stykker.
Pinjekernerne blandes i.
Druerne halveres og stenene pilles ud, og de tilsættes i skålen sammen
med de andre ting. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her